Direct een verstopping melden

Riool ontstopping

Een verstopping van uw riool of afvoer rondom of in het huis komt altijd onverwacht en ongelegen. Daarom zijn wij u met onze ontstoppingsservice 24 uur per dag en 7 dagen per week graag van dienst. Wanneer u een verstopping aan ons meldt dan komen we bij u langs met een goed uitgeruste ontstoppings unit en een portie gezond verstand.  Niet alleen het juiste gereedschap is namelijk van belang, maar ook een goed inzicht en voldoende ervaring. Daarmee hebben we de oorzaak van de rioolverstopping snel opgespoord en kunnen we de hem op de juiste wijze verhelpen.

Direct een verstopping melden:

Is uw rioolsysteem verzakt of verouderd ? RTT repareert uw riool zorgvuldig met de beste materialen. Ook wanneer u regelmatig problemen heeft met een slecht lopende afvoer kan het zinvol zijn om eens een advies te vragen aan RTT. Wij maken een analyse van het probleem, voeren eventueel een camera inspectie uit  en adviseren u vervolgens hoe het probleem het best kan worden opgelost. Dit advies voeren we vervolgens natuurlijk graag op een professionele wijze voor u uit. Hiervoor kan vooraf een prijsopgaaf voor u worden gemaakt, waardoor u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Regelmatig laten reinigen van het riool
Weet u dat het regelmatig laten reinigen van uw rioolsysteem veel problemen of dure reparaties aan uw riool kan voorkomen ? Ook kan u tijdig problemen zien aankomen en een reparatie op termijn inplannen. Vraag gerust eens een offerte aan >

Riool ontstopping