Direct een verstopping melden

Afvoer verstopt Den Bosch

Loopt het water niet goed weg in de douche, het bad of de wasbak? Dan is de kans groot dat uw afvoer verstopt is. In Den Bosch, Rosmalen, Vught, Vlijmen of Nieuwkuijk belt u in dit soort gevallen meteen Riool Totaal Techniek. Al jarenlang zijn wij dé rioolexpert in uw regio. Wij zorgen er dan ook voor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt door één van onze professionals.

Er zijn verschillende manieren waarop een afvoer verstopt kan raken in Den Bosch en omgeving. Denk maar aan haren, etensresten of andere zaken die niet in de afvoer thuis horen. Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen wij dit soort verstoppingen snel voor u opsporen en verhelpen. Ga niet zelf in de weer met gootsteenontstopper, maar zorg ervoor dat er door een specialist naar gekeken wordt. Op die manier weet u zeker dat uw afvoer op een goede en grondige manier gereinigd wordt. Zo raakt uw afvoer niet snel weer verstopt in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Vlijmen of Nieuwkuijk.

Wilt u direct een verstopping melden? Dat kan! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0416-530091. Bel ons wanneer uw afvoer verstopt is in Den Bosch en omgeving en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Heeft u vragen over onze service en dienstverlening? Maak dan gebruik van ons contactformulier.