Direct een verstopping melden

Loodgieter Tilburg

Loodgieter Tilburg? Kent u de ellende van een verstopte WC? Dan wilt u natuurlijk snel een deskundige loodgieter inschakelen. In Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Goirle of Udenhout neemt u hiervoor dan ook contact op met Riool Totaal Techniek. Wij staan voor u klaar met een team van professionele rioolexperts en wij zorgen ervoor dat uw probleem snel verholpen wordt.

Een goede loodgieter moet in Tilburg en omgeving van alle markten thuis zijn. U kunt dan ook niet alleen bij ons terecht wanneer u te maken heeft met verstoppingen in de afvoer, maar ook bij lekkages, stankoverlast en wanneer er reparaties aan het riool uitgevoerd moeten worden. Bovendien gaan wij verder dan de afvoer alleen – ook de riolering maakt deel uit van ons werkgebied. Riool Totaal Techniek is dan ook dé loodgieter voor Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Goirle of Udenhout.

Wanneer het nodig is dat een loodgieter in Tilburg en omgeving bij u langs komt, kunt u ons bellen. U hoeft dit niet tijdens kantoortijden te doen, maar kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om het probleem door te geven. Ons telefoonnummer is 0416-530091.

Kom achteraf nooit voor verrassingen te staan! Omdat het riool onder de grond ligt en op moeilijk bereikbare plaatsen is het is altijd lastig in te schatten wat de gevolgen zijn als u bepaalde problemen wilt oplossen. Daarvoor is kennis, inzicht, ervaring en moderne apparatuur nodig. RTT heeft dit alles in huis en kan de situatie zoals die is ontstaan in kaart brengen middels een camerainspectie. Vervolgens kunnen we precies berekenen wat de kosten zijn voor deze werkzaamheden.

Heeft u nog andere vragen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.