Direct een verstopping melden

Afvoer verstopt Waalwijk

O nee, de afvoer is verstopt! In Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Heusden of Loon op Zand kunt u in dit soort situaties vertrouwen op de expertise van Riool Totaal Techniek. Bel ons en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om u op een deskundige wijze te verlossen van de verstopping.

Door dagelijkse bezigheden kan er allerlei materiaal in de afvoer belanden wat hier eigenlijk niet thuis hoort. Dit kan ervoor zorgen dat de afvoer verstopt raakt. In Waalwijk en omgeving bent u de eerste niet met dit probleem en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dan ook precies hoe wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Of u nu een particulier bent of u binnen uw bedrijfspand last heeft van een verstopping, wij staan klaar voor iedereen.

Uiteraard weten wij ook dat u geen zin heeft om tot de volgende werkdag te wachten wanneer uw afvoer verstopt is. In Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Heusden of Loon op Zand kunt u verstoppingen dan ook altijd 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch melden bij ons. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk één van onze rioolexperts naar u toe. Kunt u ons bovendien een goede omschrijving geven van uw probleem, dan kunnen wij u in de meeste gevallen ook meteen een indicatie van de kosten geven. Zo weet u al van tevoren waar u aan toe bent.

Is uw afvoer verstopt in Waalwijk en omgeving? Bel dan 0416-530091. Voor overige vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier.