Direct een verstopping melden

Aanleg

Wanneer u eigenaar bent van een pand, bent u verantwoordelijk voor dat gedeelte van het riool dat ligt tussen uw erfgrensafscheiding en al uw huisaansluitingen, zoals die van de badkamer, keuken, toilet, hemelwater etc.

Onder normale gebruiksomstandigheden van de riolering zullen er zelden verstoppingen optreden. Een verstopping in de riolering ontstaat immers bijna nooit spontaan, maar meestal door invloeden van buitenaf, zoals wortelingroei, verzakking of breuk van de riolering, zeep- en vetresten, overtollig gebruik van toiletpapier etc.

Algemene verstoppingen kunnen door RTT snel en vakkundig en binnen een uur verholpen worden, maar bij structurele oorzaken van de verstopping is een permanente oplossing noodzakelijk. De aanleg van een nieuwe riolering is een dergelijke permanente oplossing.

De aanleg van een nieuwe riolering en/of vervanging van bestaande riolering kan op professionele wijze door RTT worden verzorgd. Door onze directe contacten met verschillende gemeentes in de regio, kunnen we ook, indien noodzakelijk, aanpassingen richting de hoofdriolering met toestemming van de gemeente voor u uitvoeren.

Neem voor meer informatie over de aanleg van een nieuwe riolering of vervanging van bestaande riolering gerust contact met ons op.