Direct een verstopping melden

Afvoer verstopt Tilburg

Niets zo vervelend als een afvoer die verstopt is. In Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Goirle of Udenhout hoeft u gelukkig niet lang met dit probleem te blijven zitten. U belt dan namelijk met Riool Totaal Techniek en wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem letterlijk en figuurlijk voor u op te lossen.

U kent het misschien wel: soms wil het water ineens niet goed meer weglopen. De kans is dan groot dat uw afvoer verstopt is. In Tilburg en omgeving is dit een veelvoorkomend probleem. Dat maakt het er echter niet minder vervelend om. Niemand zit immers te wachten op een wasbak, bad of doucheruimte met een laagje water dat niet goed wegloopt. Veel mensen zijn geneigd om zelf te proberen de verstopping te verhelpen, maar als experts raden wij dit zeker af. Het is namelijk veel verstandiger om uit te zoeken waardoor de afvoer verstopt is en in Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Goirle of Udenhout gaan wij graag voor u op zoek naar deze reden. Soms is de afvoer kapot, waardoor een reparatie noodzakelijk is. Ook deze voeren wij uiteraard graag voor u uit.

Zodra u merkt dat uw afvoer verstopt is in Tilburg en omgeving, kunt u dit bij ons melden. Ook ’s avonds en in het weekend. Voor dit soort meldingen zijn wij namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0416-530091.

Zijn er zaken die wel tot de volgende werkdag kunnen wachten, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.